сряда, юни 02, 2010

Филмот е потресна приказна...

:-)
Не сакам да објаснувам што сум сакал да кажам со филмот- за оние што веруваат, тој не само што зборува, туку вреска. Вреска од болка, од недоверба, од безизлезност…

http://lpartik.blog.mk/2010/04/09/baklava/

Няма коментари: