четвъртък, февруари 14, 2008

"Баклава" в IMDB.COM

На 13-ти февруари 2008 година световната интернет филмова база данни - IMDB.COM публикува профил на „Баклава” на страниците си.
В крайна сметка седеммесечните усилия на някои български „доброжелатели” това да не се случи или публикуването да бъде забавено претърпяха неуспех.
http://www.imdb.com/title/tt1179026/

21 коментара:

Светла Енчева каза...

Жалко, че досега няма коментари, но така пък съм първата, която казва - поздравления!!!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

kak moga da gledam filma?

Vesela каза...

Отмъщението на медиите явно работи отлично. НИКЪДЕ не намерих инфо дали изобщо филмът ще се излъчи на кино повече. Последно, има ли забрана за излъчването му наистина?!?
Има хора, които искат да го гледат, повярвай ни!
Сподели малко инфо дали има изгледи отново да бъде пуснат на кино. Поне Люмиер или Червената къща не искат ли да го излъчат?...

Анонимен каза...

Днес за първи път чух за филма и искам да го гледам. Някакви идеи как да се добера до него? DVD, Avi, кино? :)

Анонимен каза...

Виждам, че "Баклава" явно не се толерира и от сайтовете за торенти. Това е някаква отвратителна история, имам чувството, че живея в книга на Оруел. Явно разпространението не може да става публчно, затова си оставям имейла, ако някой е склонен да ме насочи как да го открия и гледам. maximilian.berovsky@abv.bg

joky каза...

първо, поздравления. и второ, наистина ще може ли малко инфо как да гледаме филма. аз лично го чакам от няколко месеца и вече нямам търпение да го гледам.

Svetlozar каза...

Mоля ви наистина някой да каже как и от каде мога да се сдобия с филма. Имам голям интерес и вече месец ме човърка от вътре че не мога да гледам филма. Има ли някъкви изгледи за пускането му по кината или в нета. Моля някой да пише че не миздържам! Благодаря предварително

Анонимен каза...

толко много ли е интересен тоя филм?
Кажете най-накрая как и от къде може да се гледа

Анонимен каза...

daite naistina nqkakvo info veche koga/kude shte mojem da gledame filma.

Анонимен каза...

Няма да ви изненадам особено с въпроса си, но все пак - по каккъв начин би могъл да се види все пак този филм? Бих се зарадвала на (почти) всякакъв отговор.
mon_chester@abv.bg

Анонимен каза...

Поздравления Алексо!

Тоъа за ай-ем-ди-би е супер. Надявам се да успэш да покажеш филма на няколко фестивала и в с. Америка и в частност на международния в Торонто. А като дойде време за двд-то ти препорйчвам Picture This Enterntainment за САЩ и Канада, почти сигурно ще ти го публикуват и ще продадат доста.

Анонимен каза...

ISKAM DA VIDQ FILMA!
Tursq go navsqkude,pomognete mi

zvetonina@yahoo.de

doji каза...

molq vi pomognete mi imam interes kam tozi film! tarsq go veche nqkolko meseca i ne moga da go otkriq! ako nqkoi znae kade da go gledam da mi pishe vili_901@abv.bg! MNOGO SHTE SAM BLAGODARNA AKO MI PISHETE I MI POMOGNETE! blagodarq!

doji каза...

pomognete mi da namerq filma! shte sam zadaljena imam golqm interes! pishete mi na vili_901@abv.bg

doji каза...

mnogo bih iskala da gledam tozi film! tarsq go ot dosta vreme no nemoga da go namerq! molqvi ako znaete kade da go namerq pishete mi na blagodarq!!!!!


vili_901@ abv.bg

doji каза...

pomognete mi da namerq filma! ako nqkoi znae kade da go namerq da mi pishe na vili_901@abv.bg! blagodarq

Анонимен каза...

Много ама много искам да гледам този филм от Русе съм вариянта кино отпада то не, че се засилиха там да го пускат. antec@abv.bg помощ :)

Анонимен каза...

edva sega zapo4na da me 4ovarka lubopitstvoto za tozi film edva kogato onq den se zapoznah s edin malak u4astnik ot filma edno malko sira4e koeto sa go karali da pravi bog znae kakvi perverzii molq vi ako nqkoi si ima i nai malka predstava kak da se dobera do filma da mi pi6te na e-maila : big_kaka@abv.bg

Анонимен каза...

nemoga da razbera zashto tolkova shum se vdigna pokrai edin film palen s istini izglejda za mqstoto kadeto jiveem ili voobshte sveta
molia ako niakoi znae kade moga da namerq filma da mi pishe na mariopln@abv.bg bagodarq predvaritelno.

Анонимен каза...

fff danestane 4e da go gledame sled 20 godini i pak da se razpravq eee kak be6e edno vreme v bg.daite da se saberem i koito do kudeto e stignal s razsledvaneto si da nahvarlqme i da izkopaem taq lenta:-))mnoo izkam da go gledam:-)fonze_tnt@abv.bg