неделя, януари 01, 2006

Начало на предподготовка

Януари 2006 - канадската филмова компания LOST VULGAROS се заема с осъществяването на пълнометражния филмов проект BAKLAVA.

2 коментара:

Unknown каза...

Оправете си грешката в заглавието на тази тема: "предпоТготовка"

Анонимен каза...

Поредната комплексарщина на някой, който е забягнал по чужбината и сега се мисли за много преупсял иска да каже: аз съм много велик, а вие тука още ходите по дърветата и ядете доматите с колчетата. България е цивилизована страна и ако подобни щуротии за това как на запад всичко е цветя и рози вървяха преди 15 години, то днес почти всеки е имал или има възможност да види, да отиде и да разбере и в чужбина за какво иде реч. Съвсем не е така цветущо както се опитват да ни го представят подобни самовлюбени и комплексирани господа. И на запад и на изток си имат и престъпност и корупция и всичко, което е познато у нас. Да не говорим, че дадаже за лицемерие на вън може да се говори в мн по-голяма степен. Друг е въпросът, ако някой е решил да направи пари за сметка на България и и за сметка на собствения си народ и да я види с криви очи,в които единствено блести знака $$$$$. Подло, много подло, господа автори, сценаристи, продуценти и прочие. А, с деца от дом- хммм.... всеки може. Нищо стойностно като продукция.
P.S Баклава не е нито българска дума, нито българско ястие, даже не се пише по начина, по който вие сте го изографисали....